Eucerin Anti Pigment korekcijska krema za okrog oči 15 ml

Blagovna znamka: Eucerin
Šifra: {{data.code}}
25% Popusta
Priporočajo-dermatologi
25% Popusta
Priporočajo-dermatologi
Eucerin Anti Pigment korekcijska krema za okrog oči 15 ml

Anti-Pigment korekcijska krema za okrog oči, obogatena s patentiranim Thiamidolom in hialuronsko kislino, popravi in zmanjša vse vrste temnih kolobarjev in zabuhlost ter ublaži drobne linije, obenem pa posvetli in zgladi kožo okrog oči. Za optimalen učinek je opremljena s hladilnim kovinskim aplikatorjem.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Akcijska cena - 25 % 30,55 € Redna cena (29,02 € Najnižja cena v 30 dneh.) Akcijska cena velja od 15.10.2024 do 30.10.2024
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmantacija se kaže v obliki temnih kolobarjev okrog oči, temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna. 

Eucerin Anti-Pigment korekcijska krema za okrog oči združuje močne aktivne sestavine, ki delujejo na različne načine, da poskrbijo za sijaj kože in zmanjšajo hiperpigmentacijo ter posvetlijo in zgladijo kožo okrog oči. Sveža in lahka formula vsebuje Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Pigmenti, ki odsevajo svetlobo, posvetlijo območje okrog oči za takojšen svež in buden videz. Hialuronska kislina zmanjša zabuhlost in zgladi drobne linije. Oligopeptidi stimulirajo kolagensko mrežo za čvrstejšo strukturo kože.  

Krema omogoča enostaven in natančen nanos na majhna področja hiperpigmentacije in ima hladilen kovinski aplikator za optimalen učinek. Prvi rezultati so vidni že po dveh tednih, koža je videti lepša, bolj gladka in enakomernejša, obenem pa izdelek poskrbi za svež in buden videz. 

 

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Za grah veliko količino kreme dajte na kovinski aplikator in jo z njim nanesite nad in pod oči.  
Vmasirajte od notranje strani oči proti zunanji.  
S prsti vtapkajte izdelek v kožo okrog oči, dokler se formula povsem ne vpije.  
Skupno uporabite največ štiri nanose izdelkov s Thiamidolom® na dan.

 

Priporočena redna nega:

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin, npr.
Eucerin DermatoCLEAN čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo)


Tonificiranje

Uporabite tonik, kot je Eucerin DematoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože), da kožo pripravite na negovalne izdelke.


Nega

Kožo zjutraj navlažite z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, zvečer pa nanesite Eucerin Anti-Pigment nočno kremo. 
Za najboljše rezultate pred vlažilnim izdelkom nanesite Eucerin Anti-Pigment dvojni serum. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol. 


Nanos

Nanesite Eucerin Anti-Pigment korekcijsko kremo za okrog oči.

 

Dodatna zaščita

Če želite dodatno zaščito, preden se odpravite ven, preizkusite Eucerinovo vrhunsko linijo za zaščito pred soncem, ki nudi izdelke z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem, posebej zasnovane za različne težave s kožo. 

Aqua, Glycerin, CaprylicCapric Triglyceride, Alcohol Denat, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Diisopropyl Adipate, Butyrospermum Parkii Butter, Lauroyl Lysine, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Trisodium EDTA, Tin Oxide, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Sestavine v izdelkih naše blagovne znamke se redno posodabljajo. Zaradi tega lahko občasno pride do odstopanj med naštetimi sestavinami na naši spletni strani in sestavinami na embalaži naših izdelkov. Zato priporočamo, da ste vedno pozorni na podatke na embalaži in preverite tam navedene sestavine.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.