Negovalno LEŠNIKOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml

Blagovna znamka: AROMATRIP
Šifra: {{data.code}}
Negovalno LEŠNIKOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml

Hladno stiskano lešnikovo olje je čudovito negovalno olje, ki se uporablja za nego obraza in telesa, saj kožo spodbuja in obnavlja, zadržuje vlago in jo ohranja zdravo. Poleg tega pozitivno vpliva na mozoljasto, utrujeno in suho kožo.

Iz nadzorovane ekološke pridelave. 

Vsebina: 100 ml

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

HLADNO STISKANO negovalno LEŠNIKOVO olje iz ekološke pridelave

deviško in hladno stiskano, nerafinirano

Hladno stiskano lešnikovo olje je čudovito negovalno olje, ki se uporablja za nego obraza in telesa, saj kožo spodbuja in obnavlja, zadržuje vlago in jo ohranja zdravo. Poleg tega pozitivno vpliva na mozoljasto, utrujeno in suho kožo.

  • Botanično ime: Corylus Avellana.
  • Postopek pridobivanja: Ekološko lešnikovo olje se pridobiva iz zrn leske (Corylus avellana) – lešnikov, s hladnim stiskanjem.
  • Poreklo: Turčija.
  • Vsebina: 100 ml.

                                                                                                                       

 

 

 

100% čisto lešnikovo olje zelo koristno negovalno olje in je priporočljivo tako za nego obraza kot telesa, saj kožo spodbuja in obnavlja, zadržuje vlago, pomaga pri negi krvnih kapilar in jo ohranja zdravo. Poleg tega pozitivno učinkuje na vneto, mozoljasto, utrujeno in suho kožo.

Pogosto se uporablja kot osnovno, masažno olje, najdemo pa ga tudi kot sestavino v naravnih negovalnih izdelkih. Prav tako je koristno za nego las, saj naj bi pomagalo ohranjati pravo barvo naših las. V kozmetiki je koristno za nego mastne, mešane in mozoljaste kože, saj ne maši por in ne pušča mastnega občutka, poleg tega pa kožo vlaži.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

  • RASTLINA

Navadna leska je listopadni grm z močno razvejano in gosto krošnjo, ki zraste do 8 m. Razširjenja je po celi Evropi, vse do sredine Skandinavije. Najpogosteje jo najdemo ob gozdnem robu in na površinah v zaraščanju. Listi so rahlo dlakavi, veliki in široki ter merijo od 6 do 12 cm, gornja stran pa je temnejša od spodnje. Ima moški in ženske cvetove in cveti od februarja do aprila, v ugodnih pogojih že januarja. Plodovi se imenujejo lešniki, ki rastejo v skupinah do 5 oreškov skupaj. Lešniki so okrogli in merijo tudi do 2,5 cm.

  • OPIS OLJA

Hladno stiskano lešnikovo olje (Corylus Avellana ) je tekočina rumene do jantarjeve barve z nežno aromo po lešnikih. Rastlinska olja pridobljena s hladnim stiskanjem obdržijo in vsebujejo mnogo več antioksidantov, vitaminov, mineralov in ostalih snovi koristnih za naše telo.

1. UPORABA V KOZMETIKI:

Organsko olje lešnika je odlično za poletno nego telesa, saj mu pripisujejo naravni zaščitni faktor vse do SPF 15, vendar lešnikovo olje samo po sebi ne ščiti pred soncem, še posebej če na soncu preživimo dalj časa. Lahko ga dodamo kremam za sončenje z zaščitnim faktorjem, če ga nanašamo samostojno, pa ga moramo nanesti vsaj 30 min preden se odpravimo ven.

Ravno tako pa je odlična nega kože po sončenju, še posebej če ga kombiniramo z eteričnimi olji sivke in poprove mete. Če želimo res dobro pripraviti našo kožo na poletje, na naraven način, pa začnimo z uporabo lešnikovega olja že nekaj časa prej. Tako bo koža dobro navlažena in zaščitena pred zunanjimi vplivi.

Lešnikovo olje lahko seveda mešamo tudi z drugimi rastlinskimi in eteričnimi olji in si ustvarimo čisto svoje negovalne pripravke.  

2. NARAVNA SESTAVA OLJA:

Palmitinska kislina C 16:0

5,41 %

Stearinska kislina C 18:0

2,40 %

Oleinska kislina C 18:1

81,73 %

Linolna kislina C 18:2

9,6 %

Linolenska kislina C 18:3

0,10 %

 

3. ALERGENI: 

Organsko lešnikovo olje po Uredbi ES štev. 1223/2009 ne vsebuje alergenov.

4. EMBALAŽA: 

Ekološko negovalno lešnikovo olje AROMATRIP® je v 100% reciklirani plastenki rjave, zaščitne barve s priročnim dispenzorjem, ki dragoceno olje varuje pred svetlobo in zagotavlja daljšo obstojnost.

SESTAVINE (INCI): Corylus Avellana Seed Oil*

*iz nadzorovane ekološke pridelave

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 16,86 €
Top spletna cena
Prehranska dopolnila
Top spletna cena 14,65 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.